top of page

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vóór de behandeling mag u eerst een intakeformulier invullen en krijgt u een kort consult.

Als daarna besloten is welke behandeling voor uw gebit het beste is neemt u plaats in de behandelstoel.

Allereerst gaan we samen kijken d.m.v. de shadeguide welke kleur uw tanden hebben bij de start van de behandeling, dit wordt genoteerd op uw intakeformulier. U krijgt daarbij een spiegel in de hand om zo mee te kunnen kijken.

Dan wordt er eerst een beschermlaagje op uw lippen aangebracht en krijgt u een mondspreider in om de lippen wat uit elkaar te zetten zodat ook de kiezen mooi mee gebleekt kunnen worden.

Daarna wordt er een speciale whitening-gel op uw tanden aangebracht.

U krijgt een rode bril op om uw ogen te beschermen, deze past eventueel ook over een bestaande bril.

Dan wordt de bleeklamp op uw tanden gericht.

Per sessie word alle whitening-gel op uw tanden en kiezen vervangen, het aantal keer dat dat gebeurd is afhankelijk van uw gekozen behandeling.

Ondertussen kunt u (optioneel) ontspannen genieten in onze speciale shiatsu massagestoel.

Na de behandeling hebben we nog maar een paar minuten nodig om de whitening-gel van uw tanden te verwijderen, de mond te spoelen en kunt u direct het prachtige resultaat in de spiegel bekijken.

Uiteraard gaan we aan het eind van de behandeling weer samen met de shadeguide kijken naar het uiteindelijke resultaat zodat we precies kunnen zien hoeveel tinten uw tanden tijdens de behandeling lichter zijn geworden!

Bij sterke/ zeer sterke verkleuringen wordt aanbevolen om de Premium Platinum toe te passen om zo een optimaal resultaat te behalen in slechts 1 behandeling. Zo krijgt u binnen 1 behandeling het maximale resultaat wat voor uw gebit mogelijk is.

Bij normale/ sterkere verkleuring van het gebit raden wij aan om de Premium Gold toe te passen.

bottom of page